Duminica e zi de relaxare

Pana acum ceva vreme alegeam sa imi sacrific si weekend-urile pentru a face mai multi bani. Evident ca munceam atat de mult incat nu mai imi ardea de nimic pe urma, asa ca degeaba faci bani daca nu ai timp sa ii cheltuiesti.

Micile probleme de sanatate care au aparut in ultima vreme din cauza stresului si a stilului de viata sedentar, m-au facut sa iau aceasta decizie. Trebuie sa imi dedic mai mult timp mie, sa ma bucur de viata asta fiindca maine-poimaine fac 30-40 de ani si imi pare rau ca am stat doar cu nasul in calculator.

Deci, macar o zi pe saptamana trebuie sa fie 100% pentru distractie si relaxare. Nu prea imi place sa ies in cluburi unde este foarte aglomerat, iar uneori muzica nu este pe placul meu. Bineinteles ca la Bucuresti am nspe mii de optiuni, ceea ce imi place foarte mult.

De curand am descoperit o zona foarte faina in regie, nu o sa dau numele sa nu para ca fac reclama. De fapt nu-mi pasa, pe blogul meu fac ce vreau :)).  Imi place ca in acelasi loc pot sa merg la piscina, sala, biliard, esports, tenis de masa si la multe alte activitati atractive.

Astazi am ales sa imi petrec aici timpul si m-am distrat foarte bine timp de cateva ore. Am ales sa ma destind la o partida de biliard, unde bineinteles, mi-am luat „macel” ca nu prea am rabdare si precizie.

A urmat o bine meritata runda de ping-pong unde m-am distrat foarte tare. Pe langa distractie, am facut si sport, ca dupa 2 ore daca storceam tricoul, strangeam ceva apa. Tenisul de masa este unul din sporturile mele preferate. Pe primul loc ramane tenisul de camp. O data la 2 saptamani merg fara intrerupere la tenis. E relaxant, fac miscare si ma bucur fara sa ma mai gandesc la viata cotidiana.

Concluzia: Bucura-te de viata si ofera-ti mai mult timp pentru tine si placerile tale, altfel mai tarziu o sa iti para rau.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *