Ce sa faci atunci cand pierzi permisul de conducere

In haosul in care traim este inevitabil sa nu pierdem lucruri. Asa se face ca si eu zilele trecute am „reusit” sa imi pierd permisul de conducere. Nu e prima oara cand pierd un act important, dar ma bucur ca am reusit sa primesc altul rapid dupa ce am mers la DRPCIV.

Totul a decurs destul de rapid, chiar nu ma asteptam, mai ales ca aici in Bucuresti sunt foarte multe persoane care asteapta la cozi interminabile pentru emiterea actelor. La mine a durat doar 2-3 ore sa fac rost de permisul de conducere.

Ce trebuie sa faci pentru a primi un duplicat al permisului?

Mergi la cel mai apropiat sediu al DRPCIV. Credeam ca trebuie sa ma duc in judetul de resedinta, insa am aflat ulterior ca si in Bucuresti pot sa rezolv aceasta problema.

Ia-ti un bon de ordine si asteapta sa iti vina randul. Eu recomand programarea online deoarece se respecta surprinzator de bine ora stabilita.

Ce acte sunt necesare?

Trebuie sa ai doar o copie dupa buletin si buletinul. Copia de buletin va ramane la DRPCIV, iar cu buletinul trebuie sa te prezinti la ambele ghisee, atunci cand platesti la inceput taxa pentru emitere si cand revii pentru a ridica permisul.

Ce taxe trebuie sa achiti pentru permis?

Fiecare greseala in viata costa. La fel si atunci cand iti pierzi permisul si trebuie sa faci rost de un duplicat. La DRPCIV se achita o singura taxa de 68 Ron, atunci cand te prezinti la ghiseu.

Cand poti sa ridici permisul de conducere?

Toata operatiunea dureaza aproximativ 2 ore. Asa ca daca ai nevoie urgent de duplicat, astepti 2 ore dupa ce ai facut poza si ai achitat taxa.

Pe blog ti-am pregatit si alte articole utile pe care te invit sa le urmaresti zilnic.

Sursa foto: playtech.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *